reede, 3. veebruar 2012

NELJAPÄEV

Vaba hommik kodus meelitab teleri ette. Niisiis näitas TEREVISIOON aasta 2012 kauneimaid raamatuid. Tundsin huvi, millised raamatud on siis eesti kauneimad olnud läbi aastate, otsisin vastust netist. Panen lingi siia teilegi vaatamiseks.
Huvitav oli lasteraamat "Kiisu reisib". Selle raamatu vahel on paberist kiisu, keda saab igale lehele kaasa võtta.
Veel oli laual raamat "Kus sa oled, päkapikk!" - ka aasta ilusaim!!
Kuid vaadake ise! 
Uus ja uhke raamatukauplus on Pärnus PORT ARTUR 2

Lõunal lasteaeda jõudes oli üllatus suur - teki alt vaatas vastu ainult viis silmapaari. Nojah! Küllap külmakraadid ehmatasid emad-isad ära! Lastele need pügalad küll ei mõju!!!Ega siis muud kui magama!!


Lõuna ajal tõi meie medõde Regyta sellise teate! Võtke siis teadmiseks ja andke hambaharjad kaasa!


Kuid Rando ja Karolin ärkasid juba peale14 üles... Nojah, eks ma ütlesin ka, nii muuseas, et eks siis täna tuleme voodist varem välja, meid ju nii vähe! Aga no need näod, et sai varem üles tõusta! Vaadake ikka!

Heidi ja Karl ei saanud aru, et kuidas siis nüüd niimoodi üleval...!? Ja nemad ei saanudki!! Kuid Lauri magas kella 15,30-ni ja siiski pidin üles ajama.



Peale sööki mängisime arsti. Heidil olid arstiriistad kaasas. Arsti kabinet läks küll kogu aeg nii segamini, et raske oli kraadiklaasigi üles leida, kuid ega  see meid ei seganud. Aga kui arsti ravis, siis teised jälle koristasid ja eks arst ka ikka aitas jõudumööda. 

 Rando ajas mööda raamatuid loomi taga. Lõpuks tõi lauale raamatu karupoeg Viktorist, kes lõunamaa loomadega mängis. Ilus raamat oli, lugesime läbi. Teksti oli vähe, pilte palju!!


 Ei, see ei ole Heidi! See väike loomapoeg! Vist tiigripoeg. Kuidas ta meie tuppa sai, ei tea! Aga seal, riieteruumi põrandal ta lamas - lai nagu lätakas!!

Lõbus õhtupoolik oli!!

4 kommentaari:

Keke ütles ...

Malle, sul on väga huvitav blogi. Minu lapsed küll enam lasteaias ei käi, aga loen siiski suure huviga teie tegemistest. Arvan, et minu lastel oli sama huvitav elu, kui nad sinu rühmas olid. Sinu õde Kersti.

marinsepp ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
malle205 ütles ...

Kallis Armas Marin! Kustutasin sinu kommentaari kogemata ära!! Lisan siia juurde nüüd sinu oma ka facebookist:

Vaatasime täna Henryga , et teil oli hambavalupäev. Henry tahtis ka teistele öelda, et kui ta täna hommikul kohukest sõi tuli üks hammas ära ja ta nii õnnelik selle hamba üle, sest emme ja issi lubasid talle kommi anda kui hammas ära tuleb. Tervitame köikki ja olge tublid .Henry ja Marin

Olete meil ikka keelel ja meelel!! Kallistustega Malle ja kõik Sipsikud

marinsepp ütles ...

Ei ole hullu Malle, ikka juhtub eksimine ju inimlik ja eks me kõik teeme vahest apsakaid:)
Henry ja Marin
aa ja Henry teavitas et tal ka ülemine hammas loksub, ja Malle peab seda teada saama. ja eelmine hammas kukkus lihtsalt otsast nagu Henry seda ütleb!
Hei hei