kolmapäev, 1. veebruar 2012

LAHE KOLMAPÄEV

Täna võtsime vabalt. Tõuke selleks andis Rando. 
Kui hommikusööki hakkasin jagama, jäi laste arv segaseks.Läksin teise tuppa ja palusin lastel end ritta võtta, et Sipsikud  kokku lugeda. Rando tõusis "ehitise" vahelt püsti, vaatas mulle tõsiselt otsa ja ütles:" Kas sa hakkad juba peale?".  Siis otsustasin, et täna tuleb mänguline hommik. Segasin end nii vähe kui võimalik mängulisse ellu: vahel pidurdasin jooksjaid, suunasin rasketele koristustöödele, maandasin detsibelle.


Tegelikult on see pilt eelmisest õhtust.Ja seal peal on, no igaüks saab aru, et kaelkirjak oma pojaga. Rando tehtud.




Ja need kah teisipäeva õhtused. Aga nii ilusad - kuidas siis jätad näitamata...

Aga tänasesse päeva tagasi!


Hommikusöögi ajal purunes meil üks piimatass. Väga hea oli vaadata, kuidas piimajõgi voolama hakkas!!!


Täna oli meil külas hea mängukaaslane Henry, kes peale uut aastat Soome kolis. Aga poiss  tundis end hästi: oli üllatunud, et tema nime polegi nimekarbis, et korrapidajate ńimekirjast kah maha arvatud! Kõige tipuks sõi ema üllatuseks veel suppigi, mis kodus haruldane nähtus pidavat olema!!! 
Henry! Kui vanaema juurde tuled, ikka tule meiega mängima! Ootame sind väga väga väga!!!


Laulu-Marje kutsus tüdrukud muusikat tegema.Ette võeti laul kellakäost. No umbes nii, et kui kellakägu tukub ja õigel ajal ei kuku, ära lasteaeda mine - niikuinii oled hiljaks jäänud! 


Toas aga liikusid ringi isatiigrid ja emalõvid....


Poisid olid nobedad konstruktorid. Vaata, Lauri käes on kaks konstruktsiooni -  mul nimi ununenud, mis need täpselt on. Aga üks neist kahest on Siimu tehtud, teine Lauri oma. Aga päris sarnased ju!!!

Nüüd nõudsid lapsed õue ja seda ka tegime. Mäel oli täitsa tore olla! Kui ninaotsa hakkasid külmapoisid näpistama, tulime kohe tuppa! Kraadiklaas näitas 15 pügalat alla nulli.
Keerasime kalendrile uue, veebruarikuu lehe, märkisime kraadid ja Siim pani päikese.

Siis tormas isiklik elu mulle kallale - pesin siva mõned taldrikud, lugesin kiiresti-kiiresti lastele unejutu ja kähku ülejala minema....Aitäh Siretile, kes varem kohale tuli!!!
Lapsi oli kohal ainult 8!! Kas tõesti külm peletab??

Homme kuulen, kuidas Elle leinaga toime tuleb. 
Tunnen Sulle südamest kaasa, kallis Elle!!



Kommentaare ei ole: