neljapäev, 16. veebruar 2012

KULDVÕTMEKE JA LAPSED





****************************
PANE TÄHELE JA TEGUTSE!

OLE HEA JA TASU TEATRIRAHA
11,10 €

"KULDVÕTMEKE" 

ETENDUSELE SÕIDUKS 
ESIMESEL VÕIMALUSEL!

OOTAME KIIRET TEGUTSEMIST !!!


*******************************
Ja ongi hilisõhtu käes!!
Teen väikese kokkuvõtte tänasest päevast, mis eriti sündmusterohke polnud...

Hommik algas lootusrikkalt ja ootuspäraselt. Kõigepealt tuli Karolin emaga. Siis selgus, et tuleb hakata kiiresti teatrirahasid korjama, kuna piletid vaja juba reedel välja osta... No nii ma siis siia üles sättisingi teate, et kiirustage!! Raha vaja! Ootame  siis teie rahavooge meie poole voolamas!! Meie lapsed on nii suured, et saame ilma vanemateta hakkama.  Nii et emad - rahu!!!  Makske 11,10 € ja lapsel pealinnas käidud nigu niuh!!

Siis helises telefon ja selgus, et meie  Elle ka haige, palavikku nii palju, et kraadiklaasil pole nii palju numbreidki... vist...!! Mis see siis on nüüd?? Terve päev üksinda! Hakkama saame kuidagi moodi, aga  poolik see elu ju imelikult! Hakkasime siis potte ja padasid kõõgist tuppa vedama.
Hommikusöök söödud, läksid tüdrukud nukunurka kodu mängima, poisid üritasid ka "koju minna", kuid ei
lubatud. Häh, pole vajagi, lõi Rando käega, ja mehed marssisid  teise tuppa.


Aga mina otsisin välja juba tuttava mängu, kus on koos mitu ülesannet: leia õige nupp, lahenda ülesanne, lükka nupp õigesse vahesse! Jaanika, Karolini ning Rebecaga jõudsime kellega ühe, kellega kaks kaarti läbi mängida. Et kaardivalik on suur, siis täna valisin matemaatilised ülesanded lahutamisega. abiks võtsime ka arvutuspulgad.  Üks neist, täna mängitud kaartidest, on siin pildil, all paremal. Teate, see on päris raske värk! Kuid mäng ju köidab! Eriti kui täiskasvanu kõrval on, kes asja juhendab ja kindlustunde loob!! Iga lapsega läks aega umbes 20 - 25 minutit.  Pildil on ülesanne lahendatud ja nupud õigel kohal. 
Kuna täna oli mänguasjapäev, siis Karenil oli kaasas mängufotokas. Kuulsin, kuidas teises toas hakkas pildi tegemine: lapsed kamandati ritta, näod naerule, ikka, et sina hoia siiapoole, sina sinnapoole... Tormasin enda fotokaga ka kohale ja palusin luba mõni plõks teha! 


Aga täna oli fotograaf ju kohal ja nii sain ka mina pildile!!Leidke pildilt fotograaf!

Ja siis õue! Ilm oli imeline! Külma tuppa minnes, posti taga kraadiklaasil  -8 pügalat.
Lõunasöögi ajal oli sibamist palju, kuid saime hakkama! Elle, tule ruttu tagasi! Me ootame!!!
Lõuna ajal magasid lapsed imehästi! Meie, õpetajad, käisime lõuana ajal direktrissi juures väikesel nõupidamisel ja lapsed olid väheke aega omapead. Kõik oli tip-top, kui tagasi tulin. Aitäh, lapsed!!

Õhtupoolikul hakkasid lapsed kiiresti koju minema ja ei jõudnudki enam midagi erilist ette võtta...

RAHULIKKU REEDET JA PEREKESKSET NÄDALAVAHETUST KÕIGILE TEILE!!!

Kommentaare ei ole: