esmaspäev, 12. detsember 2011

UUDISED, UUDISED, UUDISED...


NÄDALAVAHETUSE TÄHTSAMAD UUDISED ESMASPÄEVA VARAHOMMIKUL

Karlal on nüüd kodus koer, kelle nimi Ruta. Must ja valge värv segamini. Vist jahikoer.  Selja peal on selline pikem karv ja külje peal lühike. Karla isa on jahimees ja tal on kodus kaks püssi ka - üks on õhupüss ja teine loomadepüss.

Siimu kodus muudeti tube. Siimu voodi on nüüd arvuti toas ja tal on teine tuba ka veel! Vennal on nüüd ka oma tuba.  Nii vägev!

Jaanikal on kuusk juba toas. Ema linnast tõi!  See ei ole päris kuusk, vaid mängukuusk. Tal pole teravaid okkaid. Valged kuulid on juba küljes, aga neid on vähe ja ema toob linnast juurde.



Heidi isa küpsetas leiba ja Heidi tõi seda meile ka maitsta. Või oli ka pealemäärimiseks kaasas!! Isa teeb taigna ja siis paneb sinna sihka-seemneid ning rosinaid ka sisse. Tõesti oli hea leib! Algul lapsed ainult nuusutasid ja näksisid, kuid enne õue minekut oli terve suur leib otsas! Suts võid vaid veel nukrutses paberis.  Aitäh, Heidi isa! Sa oled tõeline pagar!!
Heidi ohkas ja seletas: karjusin õe peale nii et hääl ära. Miks? Ta ei tee mulle ju nuudleid, sellepärast.

Lauri tuli lasteaeda väikse bussiga. Juht oli ikka sama, see suurte kulmudega mees. Aga võiks teine juht olla,  sest teine ei karju millegi peale.

Heidi ja Lauri ei saanud hommikul välisuksest sisse. Keegi oli seestpoolt nupust ukse lukku keeranud. Päris tükk aega olime ukse taga, seletas Heidi,  Lauri ainult noogutas. No kindlasti need väiksed  tited keerarasid ukse kinni, arvas Heidi naerdes. Karola ema oli siis tagasi tulnud ja ukse lahti keeranud.

Henry käis vanaema töö juures ja seal oli laat. Poiss sai sealt loteriiga väikse orava. Nii armsa!! Ja silmad pidid ka veel värisema!!

Egert oli õnnetu, et tema Elisel oli piss haige. Ja et ta pissis isegi põrandale, nii haige oli, aga tegelt pidi tassi sisse pissima. Sealt siis näeb, mis viga on. Ja tal oli väga valus ka.
Egertil on kodus väga ilus saun, mis kohe varsti päris valmis saab. Ja sinna nad panevad mullivanni. Jube ägeeee! Egert käis ka veel Kareni sünnpäeval, kuid seal ei olnud meie poisse. Ainult võõrad poisid ja nendega ta ei mänginud.

LASTEL OLI MEELDIV,  MULJETEROHKE  JA KODUSELT ÕDUS NÄDALAVAHETUS!! 


Kommentaare ei ole: