laupäev, 3. detsember 2011

RAHULIK REEDE

Esimene advendinädal sai mööda. Võtsime reedel aja maha ja elasime rahulikku elu.! Mängisime rahus terve päeva. Igaüks tegi just seda, mida süda soovis. 
Oi, muusikatund ikka oli!! Eraldi poistele ja tüdrukutele.
Osa hommikust nägi välja selline:


Poisid ehitasid Legodest imeasju. Kevin näiteks tegi laeva, mis võib isegi lennata ja demonstreeris seda kohe eraldi.
 Legod on meil selline ehitusmaterjal, mis tavaliselt kapi otsas seisab, kuna detailid kipuvad mööda rühma "rändama". Mängime nendega siis, kui elu rahulikum ja aega rohkem. Lapsed tuletavad siis ise meelde, et võtame legod. Tavaliselt õhtuti, kui osa lapsi juba koju on läinud. 
MIDAGI PEAB  IKKA TAGATASKUS KA OLEMA!!


Anni ja Katriin joonistasid. Tüdrukud on avastanud rasvakriidid, millega saab terve paberi ühevärviliseks muuta ja veel näo ning käed lisaks.
 Joonistamine on meeldiv tegevus kõigile. Vahel istub ümber laua 6 - 7 last -  ajavad juttu, joonistavad igasuguseid imeasju, naeravad, lõikavad, kleebivad... 
Äkki on kõik kadunud ja paberipahna kõik kohad täis....


Mattias ja Rando mängisid lauamängu, Karolin oli abiks lugemisel, mis ringile sattudes teha tuleb. Poisid saavad ise ka hakkama, aga aega läheb kaua. Kõige parem osa mängust on, kui satud ringile, kus tuleb hüpata või ümber laua joosta. Kõhulihastega saab nalja, sest siis ajab naerma ja üldse ei jõua end maast tõsta. Mina ei hakka üldse proovimagi, vabatahtlikke aitajaid on alati!


Mirjam ja Annabel ehitasid. Sõimerühma söögitädi tuli kohvi jooma ja võttis Annabeli venna Jüri kaasa. Poiss tundis end kohe sõiduvees!!
 Ehitusmäng on meie rühma kõige populaarsem mäng.
 Õnneks on materjali piisavalt ja jagub tavaliselt kõigile. 


Egon-Markus ei olnud veel pildile mahtunud. Mida täpselt ehitama hakkab, poiss veel ei teadnud.

Kohal oli täna 13 last. 
See on hea arv rahulikuks eluks: kõigile jätkub ruumi, aega ja tähelepanu. 


Kommentaare ei ole: