pühapäev, 20. november 2011

VANAEMAD JA LAPSELAPSED JA VANAISAD JA PIDU !!!

Lõpuks oli see kauaoodatud õhtupoolik käes! Vanaemad ja vanaisad olidki lasteaias!! 
Saali  ühele lauale sättisid vanaemad väärtuslikud käsitööd, mis täis ilusaid mälestusi, õpetussõnu, lootusi ja ootusi. Teisel laual leidsid koha hõrgutavad koogid ja pirukad.

Peo avas lasteaia direktor Sirje Mölder. Selle järgnes ringkäik mööda lasteaeda. Vanaisad on meie eluga kursis, nemad jäid saali. 
Nüüd näitasid oma oskusi lapsed: laulud, tantsud, luuletused... 
Kaasaegne tants "Kung Fu" meeldis lastele endile eriti. Sellele tantsule oli muusika tuuninud meie laulu -Marje poeg Margo ja ekstra meie tantsu jaoks !!! No oli ikka äkiline kah!! Ja Malle soovil sai kohe kaks korda tantsitud!Vanaemad/vanaisadki said mänguringi kutsutud. !
Vanaemadega koos mängisime laulumängu "Meil on üks tore memme/taadu..." Mirjam tuletas pärast meelde, et vuntside keerutamine jäi tegemata... No ununes, mis teha!!! 

Nüüd said sõna vanaemad. Siin pildil näitab enda valmistatud Kihnu riietes nukku Karolini vanaema. Isegi tõelised pastlad oli Kihnu-piigal jalas!!!


Siimu vanaema töö taha kadus tegija lausa ära!!! Vaadake, kui ilus!!! Nagu ime!!!
Ilusaid ja südamlikke töid oli palju!! Loodame, et ka teie järeltulijad näputõöd armastama hakkavad!! 


Ühine pilt lõpetas meie peo. Vaadake hoolega seda pilti! Vasakul serval on sügisene puu, millel lehtedeks vanaemade head soovid, mis nende lastelastest igati ausad, hoolivad, töökad, haritud, enesekindlad, julged inimesed kasvatavad.
TORE JA ARMASTUST TÄIS PIDU OLI!
 AITÄH TEILE KÕIGILE, KALLID VANAVANEMAD, MEIE PEOLE TULEMAST!!
LEIDKE IKKA AEGA LASTELASTE JAOKS! JAGAGE NENDEGA OMA LAPSEPÕLVEMÄLESTUSI, SEST NEIS LEIDUB TARKUSEIVA, MIS  LASTELASTELE ELAMISEKS JÕUDU ANNAB!!

Kommentaare ei ole: