reede, 18. november 2011

EMA JA LAPS JA ISA JA ÜKS TÖÖVIHIK

Aeg liigub novembris isemoodi -  lühemaks ja pimedamaks jäävad päevad ning pikemaks saavad ööd. Ja esimene lumi on tulekul!

Lapsi see karm kuu siiski ei hirmuta – mis sellest, et kummikus loksub vesi, et märjad kindad tuleb tasku peita, või jope tilgub porisest veest ning sall hoopis varrukast vaatab – ilm tundub ikka  suviselt soe! Pole ju halba ilma,  pane vaid õigesti riidesse! Väike viiv karget õueõhku toob sära  silmadesse ja jõudu südamesse!

Ja kui vähene päike varakult peitu poeb, on õige aeg soojas toas  oma lapsega midagi asjalikku ja mängulist ette võtta.

Osta oma lapsele töövihik! Neid müüakse kaupluses lugematul arvul! Isegi soovitada ei oska, kuid mida lihtsam, seda parem! Siin teile üks sobiv raamat/töövihik! Selle tõi meile vaatamiseks-uurimiseks Annabel. 

Aastaringmäng I
Tööraamat 6-aastastele lastele koolieelseks aastaks

„Aastaringmäng“ on tööraamat, mis sisaldab kõiki olulisi ettevalmistavaid materjale 6-aastaste laste koolieelseks õppeaastaks. Raamatu peaeesmärgiks on luua päikseline ja loov õpikeskkond, mis tasakaalustaks ka sel aastal palju kõneainet tekitanud konkurentsitihedat ja närvilist koolirallit.
Tööraamatu koostajateks on suurte kogemustega Rocca al Mare kooli kunsti- ja algõpetuse õpetajad. See on põnev juturaamat koos töövihikuga, mis sisaldab kõikide olulisemate õppeainete ettevalmistavaid ülesandeid. Juturaamatu lood on omavahel ladusalt seotud kirjeldades kolme perekonna igapäevaelu ja juhtumisi, mida lapsel on põnev jälgida. Õpperaamat on jaotatud kahte ossa, mis võimaldab kerge vaevaga õppetükke kalendrisse sättida. Esimene osa katab tunnid suve lõpust kuni jõuludeni ja teine osa jaanuarist jaanipäevani. Kokku on tööraamatu kahes osas 42 peatükki ja 340 lehekülge.
Lisaks tööülesannetele leiad raamatu esimese osa lõpust ka praktilised lood õpilaste, õpetajate ja perega, kes oma koolikogemusi jagavad.
Raamat on rohkete piltidega illustreeritud värvitrükis ning mugavas A4 formaadis.
Õpperaamatu II osa ilmub novembris 2011.
Apollo Klubi veebihind 12.93 EUR (202.31 EEK)

Tavahind 
14.69 EUR (229.85 EEK)
Ilmumisaasta 2011
Kirjastus Pilgrim
Formaat KK
; Lehekülgi 164; Mõõtmed 217x304
 Toote saa

Seda raamatut/vihikut tee ainult koos lapsega!!!
Sellega jätkub tööd teil kauaks ajaks! Vali see või mõni teine raamat/töövihik vastavalt enda soovile raamatukauplusest!!

Koos vihikut täites, pea meeles:
Ø Kõigepealt vaadake raamat koos lapsega läbi! Uurige pilte, tähti, värve, lugege pealkirju...
Ø Pange paika reeglid tulevikuks. Näiteks: raamat on ema „valve all“, teeme igal nädalal ühe/kaks lehte.
Ø  Rohkem, kui oleme kokku leppinud, me ei tee 
Ø teistele lehtedele ei kirjuta ega loe neid!
Ø Võite kokku leppida ka näiteks nädalapäeva, millal lehte koos teete!
Ø Reeglid tekib juurde kindlasti ka raamatut täites.

Reeglid tuleb seada ka sinule, lugupeetud lapsevanem!! 
Ka need tuleb koos lapsega paika panna:
ü  Kui on kokku lepitud kindel päev, kuid sel päeval ei saa teha, siis peab laps teadma, millal tehakse. Põhjuseks ei saa olla, et oled väsinud...! Nii tekib lapses kohusetunne ja järjepidevus.
ü Vajalik reegel on, et sa ei karjuks ega noomiks last, vaid oled alati kannatlik ja rahulik!
ü Ära tegele kõrvaliste asjadega, kui lapsega vihikut täidad!!
ü Jää kindlaks reeglite juures: nt.: rohkem ei tee, kui ainult ettenähtud lehe!! Nii jääb huvi raamatu, selle täitmise vastu kestma! Ära anna seda vabal ajal lapse kätte lapata!

JÕUDU TÖÖLE!!


Kommentaare ei ole: