pühapäev, 17. veebruar 2013

SÕBRAPÄEV


Ei sõprus kao kui aastaajad...
on sõber seal, kus teda vajad...
on siis kui õues puhub tuul...
kui päike taevas või siis kuu...
Hea sõprus midagi ei küsi,
ta lihtsalt on ja lihtsalt püsib.

Meie sõbrapäeva tervitused lähevad kõigepealt headele lasteaiasõpradele Annile, Henrile ja Egertile. Tulge meile ikka külla,!! Ootame!!
 Meie käisime sõbrapäeval külas oma lasteaias Päiksekeste rühma lastel.
 Teretamismäng oli alguseks sobiv mäng.
Leelo luges kaks luuletust sõpradest. Tekkis elav arutelu, millist sõpra valida - kas selline, kes nõuab sinult palju ja ilusaid mänguasju või sõpra, kes sind aitab, mängib ka ilma mänguasjadeta, lohutab ja aitab...
 ...kas selline, kes nõuab sinult palju ja ilusaid mänguasju või sõber, kes sind aitab, mängib ka ilma mänguasjadeta, lohutab ja aitab.
 Lõngakera abiga sai nimetatud enda kõige paremad sõbrad meie elus: ema, isa, vend, õde, lemmikloom, lasteaiasõber - kõik, kõik, kõik...
 Igas rühmas on omad mänguasjad. Need an alati huvitavamad kui enda omad. Juba toas nimetasid lapsed mängumaja,
 nukunurka, kus imepisikesed köögiriistad...
... ja vaat sellist autodroomi või mis ta nimi olla võib!
Lõpetuseks jagasime kingituseks vastastikku pildiraamid, mille pilt tuleb välja alles värviga kattes. Pilt oli joonistatud küünlaga . Hilisemast jutuajamisest selgus, et meie "küünlatööd" oleksid võinud väheke tugevamalt "maalitud" olla. Pildid said tehtud aga suure südamesoojusega ja see kaalub kõik üles.

Siis kohtusime uuesti õues. Tegime väikese retke ka metsa, viimaks metsasõpradele väheke juurvilja söögiks. Kaasas olid ka hommikused kaalikalõigud, mida toas sugugi krõbistada ei tahetud. kuid metsas näksisid lapsed kõik ära.... Õnneks oli Pipide-Marjel ka tõelisi, mullaseid, keldrist toodud porgandeid kaasas, mida põõsaste alla sai poetatud. 

Õues saime vaid mõned kelgusõidud teha ja oligi aeg tuppa minna. 
AITÄH KÕIGILE LASTELE! 
OLITE OMA SÕPRU MEELES PIDANUD: JOONISTANUD KAARTE, VARUNUD SÕPRADELE KOMME/PÄEVAKOHASEID ŠOKOLAADE JAGAMISEKS, MIDA JAGUS KÕIGILE.
OLI TORE HOMMIK!!



1 kommentaar:

marinsepp ütles ...

Aitäh Sipsikud Ilusate sõbrapäeva soovide eest :) olete ikka meil meeles .