neljapäev, 24. mai 2012



REEDENE RÕÕM!!

RÜHMAPILDID SAABUNUD! 


VÕTA KAASA 2,30 EURI JA PILT ON SINU!


***************************************
AITÄH, AITÄH, AITÄH!!! 
Ja veel palju, palju, palju häid sõnu kõigile lapsevanemaile tänasest üritusest aktiivse osavõtu eest! Kindlasti organiseerime järgmisel aastal rohkem üritusi/võimalusi, et lapsed saaksid rohkem esineda, õppida  lavalaudadel seisma, kuulama ja arvestama seal kaaslaste ja pealtvaatajatega. Olime täna Sireti ja Ellega väga uhked oma laste üle: julged, hakkajad, kohusetundlikud, rõõmsameelsed ja mis kõik veel!!  Veel uhkemad ja tänulikumad oleme aga tänase toitlustuse poole eest hoolitsenud vanemate üle - seda pole enne nähtud, et õpetajad ei pea mitte lillegi liigutama, kõik sujub nagu iseenesest!!!! Tänu meie heale koostööle saame veel järgmisel aastal palju korda saata! Nimesid ei nimeta, sest ei tea, kes kõik selle mõnusa koostöö osalised olid. 
Matkarivis oli meid 56. Lugesin ära.

 Siiapoole purret jäi 10 matkajat - minul isiklikult, sai julgus otsa. Julgemad on  juba üle...

Siis algas esinemine. Elo ütles kohe ära, et praegu on eesriie ees. Tegelt polnud, aga sebimisest sai aru küll, et riie on ees. Aga kui "riie eest ära läks", oli ikka uhke etendus kuningatütrest küll. Väga uhke!!! Siinkohal täname meie Elot, kes lastele võimlemiskava õpetas.
Järgnesid laulud ja luuletused. Eriti püüdlikud olid Mattias ja Kevin. Nemad olid omad salmid pähe saanud lausa üleöö!!!
Ja siis luges Karolin luuletuse, kuidas tuleb õues süüa. 
Luuletuse lõppedes teadsid kõik lapsed, et on aeg toidu kallale asuda. Puu- ja juurvili dipikastmega maitses igati, kuid peagi jõudis aeg teise laua kätte, kus olid imehead kringlid, nii magusad kui soolased. Egert seletas mulle, et kui ma selle väikse tüki ära söön, siis võtan selle suure.  See oli soolane kringel - imepehme, mahlane ja pitsamaitseline. Mmm, kui hea!!! Heidi isa hoole all oli kohvitermos,Elis Kristeni ema  Janika vaatas, et lastel ikka rosinatega kringel ka taldrikul oleks.
Jutuajamisel selgus, et meie tulevik on tänu lastevanematele päris helge - kui jõud ühendada, saame sügiseks rühmale uue näo!!! Ja riietekapid... nojah, see jäägu saladuseks. 
Tunnen mingit tükikest kurgus, mis pisarad silma surub.. Tänupisarad kõige hea ja ilusa eest tänasest päevast!
HEAD ÖÖD JA ILUSAID UNENÄGUSID!!!

1 kommentaar:

Janika ütles ...

Minu arust tore oli.Ja veel toredam on see,et enamus tulevad kogu perega.