laupäev, 9. märts 2013

SÜDAMLIK NAISTEPÄEV

Hommiku esimesed mehed, Rando ja Kevin, tulid naistepäevatervitustega. Kuna eelmisel päeval oli meil sellest tähtsast päevast juttu olnud, polnud poisid seda unustanud. Randol oli riidest kotikeses kommid tüdrukutele ja Kevinil samuti. Kevin oli teadmatuses, kuidas edasi käituda, sest kodus polnud rohkem kui kaks kommi... Kuid Kevin oli need kaasa võtnud, teinud paberist ümbrise pealkirjaga KOMMISAHTEL ja asi oli korras. Imekena lillekorvikesega tuli täna üle pika aja lasteaeda Mattias. Mattias soovis kenasti meile "head naistepäeva!!" ja otsis sõbrad üles. Olime Ellega väga liigutatud, et meie meespere nii tähelepanelik on.
Peale sööki istusime patjadele, et arutada, miks naistepäeva peetakse.
Arvati, et

  • naised on õrnad
  • see on lihtsalt kombeks, 
  • siis saavad mehed lilli kinkida
  • siis mehed ei kiusa naisi
  • naised on ilusad(pikad juuksed, heledad riided, huuled ilusad)
  • nad on õrnad, targemad kui mehed, nutikad, armsad
  • saab kallistada. Kallistamine meeldib ju kõigile!

Miks siis naistepäev nii täpselt on kirja pandud, aga meestepäeva ei ole? See küsimus tekkis Randol kohe, kui komme jagama hakkas. Et millal siis tüdrukud neile komme toovad?? Nojah, ei ole jah...! Ma olin ka nõutu... Õnneks lepiti olukorraga, et nii on ja asi korras.  Tähtis on, et sa sõpru lihtsalt meeles pead, neid tihti kallistad, aitad, kuulad, nõu annad...!!! Mis sellest, et Kevinil vaid kaks kommi oli - ta mõtles kodus meie peale! Ja see ongi kõige-kõige parem, kõige-kõige tähtsam, armsam ja toredam!! 
Leidsime siiski, et vabariigi aastapäeval võiks mehi rohkem meeles pidada - nemad kui kaitsevad meie riiki, kui keegi tahab kallale tulla.
Siis tegime ühise pildi. Vaadake, Mattiase lillekorv on ka peal, ja Kevin hoiab enda KOMMISAHTLIT käes! Kahjuks Rando triibuline kotike on varju jäänud. Soovisime kõigile meie blogi vaatajatele HEAD NAISTEPÄEVA!!

Siis tuli uksest sisse Katriin isaga. 
Heade soovidega naistepäevaks rõõmustati meid tulpide ja kommidega.
See oli meeldiv üllatus! Aitäh meeles pidamast!!!


Nüüd oli aeg õue minna. Ilm oli imeilus! 
Siin meie õuest üks südamlik mõistatus isadele - mis see on??

PÄIKESELIST NÄDALAVAHETUST KÕIGILE!! 
NAUTIGE VIIMASEID KELGU-JA SUUSASÕITE KOOS PEREDEGA!!!

Kommentaare ei ole: