kolmapäev, 6. märts 2013

WWW.PILDIKOMPANII.EE

Jälle on õhtu!! Päevad kaovad imekiiresti...! Märtsist saab peagi mai, mis sellest, et aprill ka tahab vahele trügida - küll ta ka ära mahub! 


Panen täna siia vaatamiseks pildikompanii näidised, millised võiksid olla meie ühised kaaned, mille vahele mahuvad ära meie 7-aastaste laste fotod. Juures on ka hinnakiri ja võimalused erinevate fotode tegemiseks. Maksta piltide saab internetipangas. 
Küsimuste-ettepanekutega pöörduge julgelt Sipsikute "ülemuste" poole!! 
Millal fotograaf tuleb, jään praegu vastuse võlgu...Teatame sellest kõigile eraldi - telefoninumbrid ju on olemas ja ka siit blogist ikka jälgige meie olukorda. Pildistamise päeval ootame kohale ikka kõiki 21 meie armast Sipsikut!
Meie igapäevane elu kulgeb vanaviisi - mängime/õpime ja tunneme kevade tulekust rõõmu!
 Eile vaatasime, kui pikk on sentimeeter ja mitmest cm-st saab meeter. 
Mõõtsime siis üksteist igat pidi - küll käe pikkust....
  ja kinga talla mõõtu.
 Suusatamisega on meie Elo väga rahul. 
Lapsed on õppinud selgeks kõikvõimalikud nipid: kukkumise/püsti tõusmise, tasakaalu hoidmise suusatamisel, mäest üles ronimise/allasõidu. Küll oleks tore, kui selline õpetamine koolis jätkuks! 
Õhtu. Taevas oli lennukite lennuteedest kirju. Arutasime Heidiga, kuhu siis need lennukikd võisid lennata. Minu kõige nõrgem külg on orienteerumine - kolme kuuse vahel olen juba kindlasti eksinud. Ilmakaarte järgi siis arvasime, kes ja kuhu... ma ei hakka oma arvamust teile siin avaldama....
Aga taevas oli ilus!!!

Kommentaare ei ole: