reede, 31. august 2012

REMONT LÕPPENUD. RÜHM KORRAS.

Remont on suur ettevõtmine. Selleks on vaja palju raha, et osta kõik vajalik. Töö kiireks ja korralikuks teostamiseks tuleb leida oskajad ja asjalikud ehitajad või asjatundjad. Meie remondi juures oli vaja ka veel usalduslikku ja mõistvat õhkkonda, kuna näiteks mina ise olin hoopis 100 km. kaugusel puhkusel. Puhkasid ka teised meie rühma töötajad. Millal, kuidas ja kui kaua isad-emad värvisid, millised probleemid neil olid, seda me ei tea. Nii ongi hea - üks mure vähem...!Aitäh selle eest!
Aga remont sai tehtud. Alguse me nägime ära.  Natuke ka keskpaika. Lõpus kohtusime ainult ilutegija Eva, Janika ja Dianaga, kes käisid abiks koristamas ning aknaid pesemas. Sellest oli suur abi, sest muidu oleksime oma ettevalmistustööd lõpetanud ilmselt nädalavahetusel. Tänusõnad ka Kreetele emaga, kes  meile  täna appi tulid, kuid loodame, et saame teie abi kasutada järgmisel korral.
Meile on teadmata, kust tuli kogu materjal, mida vaja läks, kust võeti see aeg, mil kolm ruumi korralikult korda tehti?? Isegi tegijate nimekiri võib olla puudulik...

Meie tublid remonditegijad, kõikvõimalikud abitööjõud ja korraloojad on olnud:
Sai, Margo
Vahtramäe, Kristi
Sai, Heidi
Sai, Helen
Busch-Vaher, Janika
Vaher, Norman
Vaher, Elis Kristen
Vaher, Reti
Paeveer, Eva
Paeveer, Siim
Paeveer, Jan
Paeveer, Tanel
Figol, Kermo
Figol, Ruth
Figol, Karolin
Figol, Kerttu Riin
Laur, Diana
Karits, Ene
Karits, Kreete
Võib-olla jäi keegi nimetamata? Vabandan juba ette...
Lõpmata, lõpmata suured kallistused ja tänud teile kõigile!!!

Remondi käigus said uue, puhta ja rahuliku välimuse mängu- ja magamistuba, samuti riieteruum.
Sügis 2011
Sügis 2012
Ka vallavanem külastas meie rühma ja oli tehtuga väga rahul. Kahjuks vajab lepingus lasteaia remondiks ettenähtud summa lisaks veel 2500. € valla rahakotist ja nii jäid meie põrandakatted vahetamata. Kuid uued lauad-toolid siiski saime. Aitäh!!

Esmaspäeval alustame uut õppeaastat rõõmsalt, asjalikult ja rahulikult. Ees ootab viimane lasteaiaaasta, täis mängulist tööd ja töist mängu. 

ILUSAT  SÜGIST TEILE KÕIGILE, ARMSAD LAPSED JA EMAD-ISAD!! 







Kommentaare ei ole: