kolmapäev, 29. mai 2013

TÕELISELT TORE TEISIPÄEV.


Viimane koolipäev on tähtis kõigile. Sel erilisel päeval laulab süda rinnus, tunned end maailma kõige õnnelikuma ja vajalikuma inimesena. Siis vaadatakse tagasi, et meenutada neid, kellega koos oldud, mida ühiselt tehtud. 


Oma lasteaiaaastaid meenutama ja kasvatajaid  külastama tulid eile ka meie gümnaasiumi 9. klassi tänavused lõpetajad. Nemad kasvasid kooliküpseks Marje Lepiku ja Liina Mägi käe all. Kõigepealt sai tehtud ühine pilt. Siin on koos 9. klass ja praegused Marje-Liina lapsed. 
Meie suureks üllatuseks tulid külla ka 5. klassi lapsed koos õp. Kärneriga. Õp. Daisy Kärner on 9. klassi klassijuhataja, kuid oma lastega kaasa tulla ei saanud, sest 5. klassis pidi samal ajal olema bioloogia tund. Nii nad siis ka lasteaeda tulid. Ja oh üllatust! - ka nemad on Marje ja Liina kunagised kasvandikud!!!
Tüdrukud piirasid Klaar, Hedgari sisse ja kilked ei tahtnud lõppeda! Hedgar oli lasteaia ajal väga emotsionaalne ja meeldejääv poiss.  Lapsed tunnevad, kellega saab mürada, kelle lähedal  end hästi tunned! Rõõm oli neid koos vaadata!
Mänguväljak on meil suur ja lai ning uudistamist jätkus kõigile. 
Toas tundusid lauad toolid kuidagi tillukestena, aga istuda oli päris hea. Tolleaegsed voodid olid veel reformpõhjaga ja rauast, kuid vahetult  enne kooliminekut  sai magada ka praegustes, kaasaegsetes voodites, mäletasid lõpetajad.
Mõistatati koos mõistatusi, mis elevust tekitas. Iga lõpetaja kirjutas keraamiste värvidega lillevaasile enda nime. Maja taha istuti koos elupuu, mis lõpetajatel kaasas oli.
Ja oligi aeg minema hakata, sest ees ootas veel rongkäik, milles kogu kool osales. 
Aitäh, kallid lapsed, et meid unustanud pole! Tänu teile tunneme, et meie koosoldud aastad on vajalikud, südamlikud ning soojad! 
Õhtul tähistasime ühises pidulauas lasteaia õppeaasta lõppu.
 Pille ja Sirje olid hoolitsenud kõige ja kõigi eest. Peolaud oli imeline!!
Aitäh teile!!
Õnnitlused ja sünnipäevalaul maikuu sünnipäevalastele.
Tore punkt sellele töisele aastale on pandud.
 Ees ootab pikk, eestimaine suvi.
SOOVIME KÕIGILE SOOJA MEREVETT NING TULIST RANNALIIVA! JALUTAGE LASTEGA LOODUSES, SÖÖGE MAASIKAID JA ROHIGE PEENRAID!
 GRILLIGE KÕIKE, MIS SUVI PAKUB!
KOHTUMISENI SÜGISEL!!

Kommentaare ei ole: